RETUR POLICY

ÅNGERRÄTT

Enligt Lag om distansavtal har du 14 dagars ångerrätt.
Ångerrätten innebär att du har rätt att ångra köpet genom att sända ett meddelande om detta till [email protected]
Tiden beräknas från den dag då du har tagit emot varan eller när den sista delen av ordern är levererad om leveransen är uppdelad i olika leveranstillfällen.

Varorna skall vara återsända inom 14 dagar från det att meddelandet om ånger av köp är genomfört till [email protected]
Du får självklart undersöka varan men tänk då på att hantera den varsamt och i den utsträckning som är nödvändig för att fastställa varans egenskaper.
Har du hanterat varan mer än vad som anses nödvändigt eller om någon del av varan saknas eller är skadad är du ansvarig för varans värdeminskning och vi förbehåller oss rätten att vid återbetalningen göra avdrag för värdeminskningen.

Ångerrätten innebär att du får undersöka produkten men inte öppna/bryta förslutningar eller använda produkten, av hygieniska skäl får inte en varas hållbarhetsförsegling brytas.
Varan skall återsändas i oförändrat skick i originalförpackning. Om en vara som är returnerad enligt ångerrätten är skadad eller förpackningen är bruten sker ett värdeminskningsavdrag.

Vårt sortiment innehåller varor som inte omfattas av ångerrätten (ångerrättens undantag, i 2005:59 2:e kap, § 11 punkt 5), på grund av hälso- och hygienskäl, och kan således inte returneras.

Detta gäller för: Kosttillskott med en bruten försegling eller plombering.
Ångerrätten gäller inte heller produkter märkta med kort datum eller utgånget datum.
Varor som returneras skickas som vanligt paket eller brev, ej som postförskott eller efterkrav. Returfrakten betalas av dig.

Du som konsument har rätt att återfå pengarna vid ångerrätt inom 14 dagar från den dag då vi mottagit meddelandet.
Du kan dock få vänta tills dess att varan har kommit åter eller tills kunden har lämnat ett bevis på att varan återsänts, det som sker först.