Tipsa en vän:

Entero-Chronic

Varför Entero-Chornic?
Inflammatorisk tarmsjukdom ger besvärliga symptom som diarré, anorexi, magsmärtor och viktnedgång. IBD är naturligtvis frustrerande för det sjuka
djuret och dess mänskliga familj - men också för veterinären som i dag inte har något effektivt botemedel att erbjuda sina patienter.

I inflammatorisk tarmsjukdom är bl.a. immunologiska reaktioner, skador på tarmslemhinnan, en störd tarmflora, och lokal inflammation, komponenter i den sjukdomsprocessen. En ond cirkel skapas och förvärras

Dagens standardbehandling vid IBD är antiinflammatorisk behandling- och / eller antibiotika. Dessa läkemedel är nödvändiga i många situationer, och lindrar ofta symptomen på ett effektivt sätt. Tyvärr påverkas inte orsakerna till besvären. Med långvarig användning, vilket vanligtvis är fallet vid IBD, finns det också risk för allvarliga biverkningar.

Entero-Chronic hjälper till att reparera tarmepitelet, stärker de slembildande glykoproteinerna och den hälsosamma tarmfloran, samt motverkar lokal inflammation. De olika komponenterna i sjukdomsprocessen angrips av Entero-Chronics unika sammansättning.

 

 

Denna webbsida bygger på DATIQs Hemsida i en Låda